Nieuwsbrief

facebook

Feesten en Huwelijk

 
 

brasserie boven 1Fort Altena is bij uitstek een locatie voor een informeel, gezellig feest. Of het nu een bruiloft, familiereünie of verjaardag is, in ontspannen sfeer kunt u zich volledig richten op uw gasten.

Fort Altena blinkt met name uit in flexibiliteit: in principe is alles mogelijk! Wilt u uw verjaardagspartijtje eens buitenshuis vieren met een keur aan luxe hapjes en een borreltje? Dat kan! Trakteert u uw gasten liever op een brasserie boven 5uitgebreid buffet of een heerlijke barbecue? Geen probleem! Wilt u een deel van het terrein in laten richten door een externe decorbouwer tot een heuse strandtent? Ook dat kan! Ziet u Fort Altena als dé locatie voor u feest met 500 gasten, aangekleed met live-muziek of een dj? We hebben het allemaal al eens gezien.

Juist daarom noemen we hier geen prijzen: ieder feest is immers uniek! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Fort Altena voor uw gelegenheid? Informeer dan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. naar prijzen en meer mogelijkheden.

 
  

 

Huwelijksceremonie

Fort Altena is één van de locaties in de gemeente Werkendam waar u uw burgerlijk huwelijk kunt afsluiten. Afhankelijk van het weer en het aantal gasten kan de ceremonie plaatsvinden op het pleintje in het torenfort, in de ruimte B4 in zalenkazerne B of in de originele mobilisatieloods.

Als regel is er slechts één huwelijksceremonie op een dag, u heeft alle tijd om met elkaar te genieten van dit officiële moment.                                                                                                                                                                                 

toren 2         toren 5      loods 08         

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.